Autorizari ISCIR centrale termice

Pentru obtinerea autorizatiei de functionare ISCIR a centralor termice este nevoie de urmatoarele acte: certificat de garantie al centralei termice, manual de functionare, raportul de prima punere in functiune a centralei termici (PIF) si PIF gaze naturale.

 

Procesul verbal privind prima punere in functiune a instalatiei interioare de utilizare gaze naturale este primit ca urmarea finalizarii executiei instalatiei de gaze. Acesta se realizeaza impreuna cu executantul si cu un reprezentant al distribuitorului de gaze naturale. Certificatul de garantie se primeste impreuna cu factura si manualul de instructiuni, de la vanzatorul centralei respective.

 

Raportul de prima punere in functiune, cunoscut drept PIF este oferit de catre tehnicianul care se ocupa de efectuarea operatiunilor respective. La finalizarea lucrarilor de executie ale instalatiei de incalzire se primeste o declaratie de conformitate. Aceasta este reprezentata de procesul verbal si trebuie insotit de copia dupa autorizare ISCIR, eliberata de montator.

× Cu ce te pot ajuta?