DESPRE NOI

Povestea MetroInstal incepe in 2011. Din momentul infiintarii am evoluat pas cu pas. Anul 2015 a fost unul destul de important pentru noi. Am achizitionat un stand mobil pentru verificarea supapelor de siguranta, fapt care in 2016 ne-a permis sa ne extindem serviciile. Astfel, incepand cu 2016, am extins serviciile de verificare, montare si reparare centrale termice si arzatoare combustibil. Si nu ne-am oprit aici.

 

In 2017, am inceput sa ne ocupam de verificarea si instalarea sistemelor de automatizari si gaze de ardere, dar si de masuratori PRAM. Iar din 2018 am inceput implementarea serviciului de coserit. Cu alte cuvinte, noi cei de la MetroInstal am cautat toate solutiile care sa aduca confort si siguranta casei sau locului in care iti desfasori activitatea.

RESPECT PENTRU CLIENTI

Cand am infiintat MetroInstal, mi-am dorit o firma in care oamenii sa poata avea incredere. Mai ales ca instalarea centralor termice a reprezentat multa vreme un subiect destul de delicat pentru orasul nostru si chiar pentru intreaga tara.

 

Insa, MetroInstal inseamna garantia unor servicii de calitate, lucru pe care l-am realizat din respect pentru clienti. Totodata, va precizam ca dispunem de personal tehnic de specialitate pentru a realiza documentatia tehnica a tot ce inseamna instalatii sub presiune.

 

Multumesc tuturor clientilor si partenerilor nostri, voi sunteti cei care duc povestea MetroInstal mai departe.

 

Stan Catalin, manager MetroInstal

Pentru informatii, va rugam sa ne contactati.