Verificare supape siguranta

MetroInstal , este autorizata ISCIR pentru verificare supape siguranta si presiune DN10 (3/8″) – DN200 (8″) la o presiune de pana la 400 bari pe teritoriul intregii tari.

Pentru ca dumeavoastra sa beneficiati de tot confortul, va oferim un serviciu complet de verificari supape de siguranta. Supapele de siguranta sunt folosite in domeniile care apeleaza la echipamente sub presiune precum: cazanele cu abur sau apa calda, aer comprimat, gaze tehnice industriale, utilaje pentru farmacie sau chimie, utilaje din industria alimentara, bauturi sau vinificatie, echipamente care lucreaza la presiuni inalte, criogenie sau masini pentru tratarea apei.

Supapele de siguranță sunt dispozitive esențiale folosite pentru a controla și a regla presiunea într-un sistem. Acestea sunt proiectate să se deschidă automat atunci când presiunea depășește o anumită valoare presetată, permițând astfel evacuarea excesului de presiune și protejând echipamentele și personalul împotriva daunelor sau accidentelor. Supapele de siguranță sunt găsite într-o varietate de industrii, inclusiv în industria petrochimică, în instalațiile de procesare a gazelor și în alte aplicații industriale unde presiunea poate crește peste limită de siguranță. Aceste dispozitive sunt proiectate și testate conform standardelor și reglementărilor specifice pentru a asigura funcționarea corectă și sigură a sistemelor în care sunt instalate.

Există mai multe tipuri de supape de căutare în diferite aplicații industriale. Iată câteva dintre cele mai comune tipuri supape de siguranță
1. Supape de siguranță cu arc: Acestea sunt cele mai frecvent utilizate supă de siguranță și funcționează pe baza unui arc de tensiune. Când presiunea depășește valoarea presetată, arcul se comprimă și supapa se deschide pentru a permite evacuarea excesului de presiune.
2. Supape de siguranță cu piston: Acestea supape utilizate un piston pentru a controla fluxul de lichid sau gaz. Când presiunea depășește valoarea presetată, pistonul se ridică și permite evacuarea presiunii excesive.
3. Supape de siguranță cu bilă: Aceste supape utilizate sau bilă pentru a controla fluxul de lichid sau gaz. Când presiunea depășește valoarea presetată, bila se ridică și permite evacuarea presiunii excesive.
4. Supape de siguranță cu membrană: Acestea supape utilizate sau membrană flexibilă pentru a controla fluxul. Când presiunea depășește valoarea presetată, membrana se ridică și permite evacuarea presiunii excesive.
5. Supape de siguranță termică: Aceste supape sunt proiectate să se deschidă atunci când temperatura depășește o anumită valoare presetată. Ele sunt folosite în aplicații în controlul temperaturii este crucială pentru siguranță.
Acestea sunt doar câteva exemple de tipuri de supape de siguranță disponibile pe piață. Este important să se aleagă tipul potrivit în funcție de cerințele specifice ale sistemului și de mediul în care este utilizat.

 

Magazin supape siguranta : www.magazinsupape.ro

Telefon: 0740.055.200

Stand verificare supape

Stand verificare supape
× Cu ce te pot ajuta?