Pachet verificare centrala termica + instalatie gaz: 250 lei!

Verificare tehnica periodica centrala termica – 150RON

Verificare instalatie de utilizare gaz – 150 RON

Pachet centrala termica + gaz: 250 lei!

Verificarea unei conducte de gaz se poate realiza prin mai multe metode, în funcție de cazul specific.

Iată câteva modalități de verificare a conductei de gaz si verificare centrala termica :

  1. Examinarea vizuală: Verificarea inițială se poate realiza prin examinarea vizuală a conductei de gaz. Este important să se verifice dacă nu există fisuri, crăpături, dungi sau alte defecte care ar putea duce la scurgeri de gaz.
  2. Verificarea presiunii: Se poate folosi un manometru pentru a măsura presiunea gazului în conductă. Presiunea specifică pentru conductele de gaz variază în funcție de localizare și specificațiile furnizorului. O presiune anormală ar putea indica o problemă în conductă.
  3. Test cu săpun: Un test cu săpun este o metodă simplă pentru a detecta scurgeri de gaz. Se poate aplica o soluție de săpun diluată pe toată lungimea conductei și se observă dacă apar bule de gaz în apropierea unei posibile scurgeri. Este important să se oprească orice sursă de flacără sau scânteie înainte de a realiza acest test, deoarece gazul poate fi inflamabil.
  4. Test cu detector de gaz: Un detector de gaz poate fi folosit pentru a detecta prezența gazului în aer. Acesta emite un semnal sonor sau vizual atunci când detectează o concentrație anormală de gaz. Se recomandă utilizarea unui detector de gaz calibrat și verificat periodic pentru a asigura o funcționare corectă.
  5. Inspectarea conexiunilor și garniturilor: Conexiunile și garniturile sunt locuri comune pentru scurgeri de gaz. Acestea trebuie să fie verificate și, dacă este necesar, strânse sau înlocuite pentru a asigura o etanșeitate adecvată.

Este important ca verificarea conductei de gaze si verificare centrala termica să fie realizată de către personal specializat și autorizat, în conformitate cu normele și reglementările specifice. Siguranța personală și a celor din jur este prioritară în cazul manipulării conductelor de gaz.

Firma autorizata verificari tehnice: Metroinstal

× Cu ce te pot ajuta?